A4ACTION - ASOCIAȚIA PENTRU INIȚIATIVE ȘI DEZVOLTARE CONTINUĂ

A4ACTION – Asociația pentru Inițiative și Dezvoltare Continuă este o organizație non-guvernamentală fondată în Octombrie 2012, care lucrează cu tineri pentru tineri.A4ACTION își desfășoară activitatea:= la nivel local - prin Centrul de Tineret A4ACTION, din localitatea Ghermanesti, Județul Ilfov. Activitățile Centrului sunt dezvoltate în principal pentru copiii, tinerii, profesorii și părinții din comunitatea Snagov și din localitățile limitrofe acesteia.= la nivel regional - Suntem membri ai Fundației pentru Tineret Ilfov și ai inițiativei pentru tineret „Împreună pentru Ilfov”, care are că scop extinderea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții pentru tinerii din Ilfov, utilizând programe de învățare non-formală. De asemenea, A4ACTION a fost unul dintre ONG-urile implicate activ în dezvoltarea primei Strategii de Tineret creată pentru tinerii din Județul Ilfov.= la nivel național - Suntem membri ai Federației VOLUM, prin intermediul căreia suntem activi în diferite acțiuni de advocacy și promovare a voluntariatului. Am fost implicați în 2016 și 2017 în dezvoltarea legii tineretului, activitate coordonată de către Ministerul Tineretului și Sportului.= la nivel internațional - prin parteneriatele create cu ONG-uri, companii și instituții din Europa cu care lucram pe proiecte finanțate prin programele: ERASMUS+, Corpul european de solidaritate, granturile SEE, etc.Misiunea noastră este de genera dezvoltare continuă pentru tineri și comunități prin activități de învățare non-formală, voluntariat și implicare civică.Viziunea noastră este de a oferi tuturor tinerilor deschiderea spre a-și atinge potențialul maxim prin învățare și posibilitatea de a contribui activ la dezvoltarea comunității din care fac parte.Principiile A4ACTION sunt: implicare, responsabilitate, pasiunea pentru ceea ce facem, toleranță, capacitarea tinerilor, asumare, transparență.

Website:
www.a4action.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular