Asociația pentru Dezvoltare Umană Iași

Asociația pentru Dezvoltare Umană Iași este un ONG, cu raza de activitate în regiunea Moldovei, creat ca răspuns la nevoia de a prioritiza educarea societății ca virtute a unui mod de a trăi care să reflecte profunzimea umană a fiecăruia, capacitatea creatoare a ființei umane, totul spre un bine mai presus de noi înșine și grija necondiționată pentru toți, ca valoare naturală a activităților noastre. Ca parte integrală a unei comunități extinse, ADU caută să transpună prin proiecte academice și socioculturale esența valorilor care o ghidează: încrederea, devotamentul și pasiunea.Pilonul care abordează încurajarea implicării civice vine din nevoia de a crește implicarea cetățenilor români în procesul decizional, folosind drept metode informarea cu privire la ce poate fiecare individ să facă în acest sens și creând totodată oportunități de participare activă și cooperare între cetățeni și factori/actori decizionali.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular