Asociația Filantropia Oradea

Asociația Filantropia Oradea a oferit de mai bine de 13 ani sprijin unui număr de peste 5000 de copii, persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane vulnerabile din județul Bihor, prin contribuția voluntarilor și donatorilior. În 2022 tot cu ajutorul lor se vor finaliza lucrările pentru case de copii de tip familial, din cadrul proiectului ”Aripi de înger”; se vor oferi servicii de îngrijire pentru copiii abandonați prin închiderea Centrului de plasament 2 din Oradea și mutarea copiilor în casele de tip familial construite; 100 de copii proveniti din sistemul de protecție vor primi sprijin pentru viață independentă și vor beneficia de locuiță, hrană, facilitarea unui loc de muncă, cursuri de calificare, activități educative; 1000 de persoane vârstnice singure și izolate primesc și vor primi asistență; 30 de persoane vârstnice imobilizate primesc îngrijire în cămin rezidențial; peste 200 de persoane vulnerabile și izolate primesc asistență la domiciliu prin telemedicină; 150 de refugiați și emigranți din afara spațiului comunitar primesc sprijin.

Website:
filantropiaoradea.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular