Asociația Filantropia Oradea

Asociația Filantropia Oradea a oferit de mai bine de 15 ani sprijin unui număr de peste 7000 de copii, persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane vulnerabile din județul Bihor, prin contribuția voluntarilor și donatorilior. În 2024 tot cu ajutorul lor se vor sprijini casele de copii de tip familial, din cadrul proiectului ”Aripi de înger”, construire cu sprijinul donatorilor până în anul 2023, așezăminte care adăpostesc până la 50 de copii abandonați; se vor sprijini copiii proveniti din sistemul de protecție (casele de copii) care vor beneficia de sprijin pentru obținerea unei locuițe, hrană, facilitarea unui loc de muncă, cursuri de calificare, activități educative; peste 1000 de persoane vârstnice singure și izolate primesc și vor primi asistență; 30 de persoane vârstnice imobilizate primesc îngrijire în cămin rezidențial; peste 200 de persoane vulnerabile și izolate primesc asistență la domiciliu prin telemedicină; peste 500 de refugiați și emigranți din afara spațiului comunitar primesc sprijin; 150 de persoane cu dizabilități beneficiază de recuperare prin kinetoterapie, psihoterapie, ergoterapie și activități de integrare; inițiem multe acțiuni în folosul comunității.

Website:
filantropiaoradea.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular