Asociatia AgileHub

AgileHub este o organizatie care, din 2013, ofera 100% educatie gratuita in IT. Pregatim, cu ajutorul voluntarilor - specialisti IT, cursuri, ateliere, evenimenete gratuite atat in limbaje de programare, diferite framework-uri cat si in management agil. - 7 ani, peste 60 de voluntari care au tinut 200+ cursuri si ateliere - peste 1600 de participanti unici, dintre care mai mult de 10% au venit la peste 15 cursuri diferite. AgileHub organizeaza conferint anuala Peak IT (www.peakit.ro), care e prima conferinta IT din Brasov, organizata de comunitatea IT pentru comunitatea IT. In 2020 aceasta a fost tinuta online. Din 2020, am inceput sa organizam si campania caritabila "Vine Mos Craciun", in cadrul careia Asociatia insasi doneaza din fonduri proprii si strange fonduri din exterior pentru a cumpara cusuri cu alimente (de la producatori locali, afaceri mici si mijlocii) pentru batrani si pentru familii nevoiase cu copii.

Website:
agilehub.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular