A.I.D.C.-Asociatia pentru Implementarea Drepturilor Consumatorului

Asociatia are ca scop și iși propune să sprijine consumatorul, deopotrivă persoană fizică sau juridică, prin conștientizarea, integrarea, realizarea și aplicarea in practica socială a tuturor drepturilor și intereselor legitime conferite de normele legale de orice natură, în legătură cu orice bunuri furnizate și servicii prestate-de interes public sau privat- cu orice titlu.
Mijlocul principal de realizare a scopului esențial pentru impactul social astfel cum este apreciat prin prisma importanței pe care i-o acordă asociația, il constituie implementarea măsurilor necesare pentru identificarea, susținerea și protejarea avertizorilor în interes public-lato sensu- din cadrul unei organizații din domeniul public și privat, cu sau fără scop lucrativ, autorități, instituții sau entități de orice fel, în vederea apărării intereselor consumatorului căruia îi furnizează un bun sau prestează un serviciu contrar specificațiilor tehnice de calitate. normelor aplicabile, la o valoare nejustificată, viciat sau vătămător în orice fel.

Website:
aideceromaniajournal.com/wp/

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular