ACS Academia Aiki Seishin Ryu

Academia ASR are misiunea de a aduce artele marţiale la un nou nivel de înţelegere şi acceptare în rândul populaţiei, subliniind importanţa lor ca metode şi unelte de educaţie, de auto-cunoaştere, auto-discipină și şlefuire a caracterului.Practicând arte marțiale faci mai mult decât „sport”... Înveți să te bucuri de viață și să te cunoști pe tine cu adevărat. Înveți autoapărare și îți găsești echilibrul intern. Înveți să ieși din zona de confort. Înveți să nu-ți fie frică de eșec și să te împingi mereu pentru a te autodepăși. Înveți competiția cu tine însuți! Înveți compasiunea și să-i ajuți pe cei din jurul tău. Înveți să fii responsabil. Înveți modestia și importanța de a merita un lucru înainte de a-l primi. Înveți să fii disciplinat și respectuos. Înveți să fii un adevărat luptător!Cu toate că autoapărarea este predominantă în cadrul antrenamentelor și rămâne un element central pentru mult timp, odată cu trecerea anilor, acest aspect ajunge să pălească în fața tuturor celorlalte elemente și beneficii menționate mai sus. Modul de viață bazat pe acest set de valori îți poate schimba întreaga percepție asupra lumii, vieții și existenței tale. În final, vei avea noi priorități și vei aprecia lucrurile cu adevărat importante.

Website:
www.aikiseishin.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular