Alsó Kis-Küküllőmenti Magyar Ifjúság Szövetsége / Asociația Tineretului Maghiar de pe valea Târnavei Mici

Asociaţia Tineretului Maghiar de pe Valea Târnavei Mici s-a format în anul 2006 cu scopul de a ajuta la păstrarea limbii, a tradiţiei şi a culturii, a valorilor, a conştiinţei şi a identităţii naţionale a maghiarilor din diaspora văii Târnavei Mici. Derulăm anual circa 10 programe mai mari, toate aceste proiecte fiind cofinanţate ca urmare a depunerii unor cereri de finanţare eligibile şi în parteneriat cu diferite instituţii publice locale. În perioada 2001-2012 am organizat 11 ediţii ale programului „Tabără de vară Adămuş” cu participarea a peste 1000 de elevi. În perioada 2007-2011 am organizat programul intitulat „Festivalul folcloric internaţional „Kiöntött a Kis-Küküllő”. Asociaţia noastră are parteneriate viabile cu Școala Gimnazială „Traian” Târnăveni, respectiv Școala Gimnazială Deaj, derulând diferite proiecte locale având ca beneficiari colectivul de elevi, respectiv de cadre didactice de la cele două instituții. În momentul de faţă cel mai important proiect derulat de noi este „Gala tineretului maghiar din Târnăveni”, un eveniment care se desfășoară anual în luna decembrie. De-a lungul timpului am obținut diferite finanțări nerambursabile pentru diferite activități: proiecte ecologice, creare de spații verzi, dotări, diferite evenimente și concursuri, etc. Bugetele anuale ale organizaţiei au la bază veniturile din 2%, sponsorizări, finanţări nerambursabile.

Website:
www.alkisz.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular