Asociația Servicii Psihologice ANIMUS

Aducem mai aproape de oameni din toate categoriile sociale ședințe de consiliere psihologică, psihoterapii, grupuri de lucru, tabere, webinarii, workshopuri de psihoeducație și multe altele.Contribuția ta ne permite*să promovăm beneficiile și multitudinea de servicii pe care un psiholog le poate oferi celor care au nevoie*să transmitem mai bine mesajul Mergi la psiholog! și să explicăm că o consiliere este o formă de bază de igienă a sufletului*să demonstrăm că demersul psihoterapeutic poate fi accesibil*să aducem psihologi buni mai aproape de oameni*să ridicăm nivelul de conștiență al semenilor noștri față de autocunoaștere, lucrul cu sine și cu ceilalți, schimbarea pe care fiecare o poate aduce printr-o viață trăită sănătos și echilibrat

Website:
animus.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular