Asociația Pro PFC

Asociaţia PRO PFC (APP) este o organizaţie nonguvernamentală, care reprezintă studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Scopul asociaţiei este acela de a sprijini studenţii facultăţii şi de a participa la dezvoltarea profesională a acestora. APP adună la un loc studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din Timişoara, apărând interesele acestora, contribuind în acelaşi timp şi la ridicarea prestigiului studentului timişorean. Proiectele asociației contribuie la formarea şi dezvoltarea personală a studenţilor, folosind metode interactive, şi completează educaţia oferită de facultate, încurajând tinerii să-şi urmeze visurile.Încrederea şi transparenţa merg mână în mână si condiţionează decisiv calitatea climatului organizaţional. Cheia pentru promovarea unei culturi a încrederii între studenţi şi organizaţii este o asociaţie transparentă. O organizaţie transparentă înseamnă oameni transparenţi. Cultura încrederii şi a transparenţei ia naştere atunci când liderii işi manifestă intenţionat propria lor deschidere şi încurajează comportamente şi atitudini transparente, generatoare de încredere.E timpul ca studenții să se regăsească, și să se unească în cadrul unei organizații care să îi reprezinte cu adevărat, identificându-se într-o singură familie - “Asociația PRO PFC”.Cea mai nouă organizație a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, îți oferă șansa unei socializări menite să te dezvolte pe toate planurile de care ai nevoie, să împărtășești idei și probleme cu oameni ce știu prin ce treci în studenție pentru că ei sunt studenții ce cred în schimbare.

Website:
www.propfc.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular