Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale "Arboroasa"

Scopul Asociației este conservarea, salvgardarea, valorificarea, revitalizarea și promovarea patrimoniului cultural material şi imaterial național și a manifestărilor de viață culturală tradițională ca repere identitare ale comunităților românești, cultivarea valorilor morale, culturale, artistice şi tehnice ale comunităţilor locale ca sisteme simbolice de valori generatoare de identitate colectivă și patrimonializare culturală a teritoriului, dezvoltarea potențialului cultural al comunității românești din țară și a etnicilor români din comunitățile istorice și de pretutindeni, facilitarea dialogului și colaborării - la nivel local, regional, național și internațional - cu grupurile, indivizii şi comunităţile purtătoare ale valorilor patrimoniului cultural pentru a le trezi interesul şi mândria de a le deţine, respectând natura specifică a faptelor de cultură, istorie, știință și tradiţie ce caracterizează identitatea universală şi spaţio-temporală a neamului românesc.

Website:
arboroasa.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular