Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă

Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 2003 cu misiunea de a implica tinerii din România în procesul de dezvoltare socio-economică. In 2016, asociația noastră a demarat un program național de creștere a calității in educatie împărțit pe trei componente:1. Realizarea unui model educațional sub forma Școlii Romano-Britanice. În acest moment este singura franciza socială educationala din Romania ce functioneaza si drept centru de resurse educaționale pentru scolile din mediul rural.2. Cardul Edubenefits - primul card de beneficii extra-salariale pentru angajati. Prin acest instrument, companiile pot finanța proiecte educationale3. Conferințele Edubenefits si platformacomunitara.com prin care asigurăm un cadru de comunicare intre companii, organizații non-profit, instituții publice și voluntari interesați de proiecte educaționale.

Website:
www.scoalabritanica.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular