Asociatia Eu si Endometrioza

Asociația Eu și Endometrioza este Membru al World Endometriosis Organization și a reprezentat România la Congresul European de la Viena din 2018. Suntem primul ONG creat în România care își dedică eforturile și expertiza pacientelor diagnosticate cu endometrioză și/sau adenomioză și care, încă de la înființare, lucrează constat și activ pentru suportul pacientelor de la noi din țară.Asociația Eu și Endometrioza este autorul primului ghid de management al endometriozei publicat în România: Endometrioza Inamicul Tăcut!Contribuim conștientizarea endometriozei, în rândul publicului larg din România, prin oferirea de informații corecte, complete și utile despre endometrioză, publicarea materialelor de specialitate, organizare de evenimente dedicate pacienților dar și cadrelor medicale de specialitate care doresc să afle mai multe despre endometrioză, organizare de întâlniri lunare pacienți-medici, dar, mai ales, prin suport zilnic, susținut, pentru pacienți. Oferim membrilor Asociației diverse reduceri și facilități la servicii medicale de specialitate și tratamente alternative cu efect dovedit în managementul endometriozei.Principalele noastre surse de finanțare sunt cotizațiile membrilor, redirecționările de 2% din impozitul pe venit, sponsorizările și donațiile. Dacă rezonezi cu proiectele noastre și vrei să ne sprijini în procesul de conștientizare a endometriozei în România prin sponsorizări sau donații, te așteptăm să discutăm mai multe și ne poți scrie la: eusiendometrioza@gmail.com.Pentru mai multe detalii legate de misiunea și proiectele realizate până în prezent de Asociația Eu și Endometrioza te așteptăm pe websiteul nostru: www.eusiendometrioza.ro!Pagina Ghidului Endometrioza Inamicul Tăcut poate fi consultată accesând link-ul de mai jos:https://www.facebook.com/GhidulEndometriozei/?modal=admin_todo_tourPagina dedicată adolescentelor poate fi accesată aici:https://www.facebook.com/Endometrioza-%C8%99i-Adolescen%C8%9Ba-2261161397543117/Motto-ul nostru: “Ceea ce facem în viață are ecou în eternitate!” - Marcus Aurelius

Website:
www.eusiendometrioza.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular