Asociatia pentru Motivare si Schimbare - AMOS

AMOS a implementat proiectul Awaken în anul 2016, ca un proiect pilot în România, la inițiativa clinicii Color Mind, preocupați fiind de problemele asociate consumului recreațional de substanțe. Inițial s-a concentrat pe strategii de harm reduction, promovând sănătatea și siguranța comunităților festivaliere.Azi, Awaken are ca scop educația și informarea populației generale în ceea ce privește substanțele psihedelice, precum și cercetarea în domeniul acestor substanțe.Obiectivele Awaken• Promovarea cercetării științifice de cea mai înaltă calitate a substanțelor psihedelice pentru a contribui la o mai bună înțelegere a minții, a condiției umane și la alinarea suferinței.• Oferirea de resurse educaționale pentru a crește siguranța și calitatea experiențelor psihedelice. Înțelegem că substanțele psihedelice sunt unelte puternice care prezintă posibile riscuri; astfel o mare parte a muncii noastre este de a informa și educa oamenii despre reducerea consecințele negative asociate consumului acestora.• Ne dorim sa reunim cât mai mulți oameni cu acest interes comun care să înflorească în societatea psihedelică română.

Website:
www.awaken.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular