Asociația Aici pentru tine

Asociatia “Aici pentru Tine” sprijină din 2015 persoane cu povești de viață impresionante, copii, adulți și bătrâni, pe care îi ajutăm să se dezvolte armonios, să-și atingă potențialul și cărora dorim să le oferim șansă la o viață mai bună.Asociația ”Aici pentru tine” furnizează servicii sociale licențiate în comunitate pentru adulți aflați în risc de excluziune socială, dar sprijinim și alte grupuri marginalizate cum ar fi mame maltratate, copii abandonați, tineri din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de MMFPSPV, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale, consiliere psihologică și profesională.Misiunea Asociației ”Aici pentru Tine” constă în reducerea discrepanțelor sociale, a sărăciei, foametei și bolilor prin activități, proiecte, programe și servicii sociale pentru copii, adulți și bătrâni din medii defavorizate, aflate în situații de risc, care nu dețin mijloacele materiale minime de subzistență.Viziunea Asociației este definită prin faptul că noi credem într-o singură lume în care nu există foamete și suferință, iar cei mai puțin norocoși sunt integrați în societate prin acces la servicii sociale și educație facilitate de Asociația Aici pentru Tine, prin implicare antreprenorială.Scopul Asociației este de a iniția, extinde și îmbunătățească serviciile sociale integrate pentru persoane vulnerabile, provenite din medii defavorizate, copii și tineri cu rezultate deosebite recunoscute la nivel național sau mondial, unici susținători ai familie, victime ale violenței și abuzurilor, promovarea drepturilor, etc.

Website:
aicipentrutine.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular