Asociația Altitudine Filiala Banat

Asociația Altitudine Filiala Banat a fost înființată în 2010, având ca scop acțiuni educative si de constientizare, activități de conservare a mediului și a biodiversității, turism ecologic și sporturi montane, în special în Situl Natura 2000 Munţii Ţarcu şi vecinatăţile acestuia.Din 2011 membri asociaţiei au început o serie de activităţi educative în 15 şcoli din Timişoara, Caransebeş şi comune învecinate cu Situl Natura 2000 Munţii Ţarcu, la care au participat peste 2150 de elevi. În acest timp au fost organizate în Poiana Mărului 8 tabere Ranger Junior la care au participat gratuit peste 180 de elevi de gimnaziu din comunități, concursuri de desen, concursuri de prezentări pe teme de mediu, expoziţii de fotografie, acțiuni de igienizare în zona Munților Țarcu, workshopuri de dezvoltare durabilă.

Website:
www.tarcu.ro/ranger-junior

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular