Asociatia Animal Partners & Friends

Oferim asistenţă prin intermediul Interventiilor asistate de animale si anume: activităţi asistate de animale, terapie asistată de animale, seminarii și cursuri despre interacţiunea om-animal, promovam interacțiunea pozitivă între oameni și animale; nee implicăm și ne propunem să realizam proiecte de cercetare, conferințe și workshop-uri, editarea de publicații dar și alte activități ce au ca temă interacțiunea om-animal. Promovăm incluziunea socială a persoanelor cu cerințe speciale, egalitatea de șanse a membrilor comunității și, in același timp, activități de combatere a excluziunii sociale prin activiăți asistate de animale cu ajutorul oamenilor si a cainilor.

Website:
animal-partners.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular