Asociatia Animo Group

Asociația Animo Group este un ONG înființat în 2018 din dorința de a aduce o schimbare în societate prin activități legate de protecția mediului înconjurător și a animalelor.Organizăm activități sociale și educative legate de interacțiunea corectă cu animalele, creșterea empatiei față de acestea, activități sportive în aer liber și protecția mediului. Principala activitate o reprezintă organizarea călătoriilor alături de câini prin care ne dorim să creștem toleranța față de animalele de companie în structurile turistice și spațiile publice. De asemenea, ajutăm persoanele care dețin un câine să își dezvolte o relație bună și durabilă cu acesta prin programe de dresaj canin.În ultimul timp, numărul animalelor de companie la nivel de țară a crescut, la fel și dorința de a călătorii alături de patruped, dar structurile de cazare care acceptă animale au rămas limitate.Credem că este momentul să arătăm că se poate călătorii alături de câini în condiții sigure și civilizate, de aceea avem nevoie de sprijinul vostru pentru a ne putea continua activitatea și pentru a aduce schimbări în comunitate.Îți mulțumim că ne ești alături!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular