ASOCIATIA ANTONIA MARIA HOPE-ANTONIA MARIA SPERANTA

Dragi prieteni va rog sa alegeti sa ne ajutati!Nu costa nimic,banii din impozit sunt deja colectati de catre statul roman!In acest fel o puteti ajuta pe Antonia Maria Petre in varsta de 6 ani diagnosticata cu Sindrom Diston Diskinetic(nu isi tine capul,nu sta in fund,nu se poate rostogoli,este dependenta 100%de cineva) si Hipoacuzie Bilaterala severa,in lungul drum catre recuperare si catre o viata cat mai aproape de normal.Antonia are nevoie de tot ajutorul ,cu fiecare ora de terapie pe care o face suntem mai aproape de un viitor mai bun pentru ea..Formularele completate si depuse se transforma in ore de terapie ,iar orele de terapie schimba destinul Antoniei!Va rugam sa alegeti sa ne ajutati si va multumim!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular