Asociația April Hub

Asociația April Hub a luat naștere în 2016, dezvoltând proiecte în sfera mediului înconjurător, a valorilor europene, dar și în sfera culturală, proiecte menite să dezvolte comunitatea locală și membrii ei.Încurajarea inițiativelor venite din partea tinerilor, dar și responsabilizarea și creșterea participării active atât a copiilor, tinerilor, dar și adulților, pentru a contribui împreună la dezvoltarea comunității, sunt câteva din obiectivele asociației.Printre proiectele inițiate se numără:- proiectul InstaCraiova, ce în prezent este un festival de trei zile dedicat tinerilor, ce a fost distins cu Premiul al III - lea la Gala Tineretului din România, categoria Cultură, în anul 2021.- proiectul Citizenship Lab II – Green Edition prin care am amenajat o grădină comunitară, alături de 5 voluntari. Peste 70 de participanți au beneficiat de o serie de ateliere cu privire la ecologie, iar campania online informativă cu privire la reciclarea selectivă a ajuns la peste 5.000 de membri ai comunității locale. Proiectul fiind distins cu premiul al III - lea, la Gala Societății Civile, categoria Protecția mediului, în anul 2022.- programul „Voluntar pentru o vară” în parteneriat cu festivalul Puppets Occupy Street, unde peste 30 de voluntari sunt implicați anual în organizarea festivalului.- proiectul Laboratorul Creativ - Natura 2.0, finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Vȃlcea, proiect ce și-a propus educarea și informarea cu privire la protecția mediului prin teatru, realizând spectacolul „O poveste cu ECOu” din diverse materiale reciclabile, dar și printr-o serie de ateliere creative și ateliere de grădinărit.Pentru ca, în continuare, să putem realiza ateliere de creație, spectacole, campanii informative, dar și alte evenimente, cu acces gratuit, redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către noi.Mulțumim!

Website:
asociatiaaprilhub.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular