Asociatia Astronomica URANIA

Asociatia Astronomica URANIA isi propune construirea unui Observator Astronomic pentru educatia prin astronomie a copiilor si tinerilor din RO astfel incat sa se poata forma, afirma si ramane in tara dupa absolvirea facultatii. Aici elevii coordoneaza proiecte si se dezvolta personal acceptand provocarile responsabilitatilor si acumuland experienta reala. Aici gasesti o comunitate de pasionati gata sa i te alaturi! Astronomy Day, Noaptea Cercetatorilor, Expeditii de observare a eclipselor solare si de Luna, tabara URANIA AstroCAMP, Scoala Altfel, ONGFest, Fii cu Ochii pe CER, Space Week sunt cateva dintre proiectele noastre. OBSERVATORUL ASTRONOMIC va fi l;ocul unde tinerii elevi si studenti vor putea sa descopere exoplanete, supernove in galaxii sau noi asteroizi! UNIVERSUL TE PRIVESTE mai mult ca oricand!

Website:
www.urania.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular