Asociatia Autism Transilvania

Asociația Autism Transilvania (AAT), furnizor acreditat și licențiat de servicii sociale, înființată în anul 2006 de un grup de părinți, continuă să creeze și furnizeze o largă paletă de servicii sociale, de educare și recuperare, adresate copiilor și tinerilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) și alte cerințe educative speciale (CES). Misiunea noastră este îmbunătățirea condițiilor de viață și adaptabilitate socială a persoanelor cu TSA, în vederea creșterii calității vieții acestora și a familiilor lor. Suntem primul ONG care a deschis un Centru de zi pentru copii cu autism în Cluj Napoca, centru de referință în întreaga țară. Luptăm să schimbăm percepția eronată asupra autismului, să producem o schimbare în mentalitatea și atitudinea socială față de persoanele cu TSA. Principalele noastre activități constau în evaluarea psihologică și intervenția specifică pentru persoanele cu TSA/CES, utilizând tehnici specializate: ABA, TEACCH, PECS, Metoda FEUERSTEIN, logopedie, kinetoterapie. De asemenea, copiii sunt stimulați prin intermediul terapiilor alternative: interacțiune prin muzică și mișcare, integrare senzorială, terapie ocupațională

Website:
www.autismtransilvania.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular