Asociatia AVATAR

De ce să susții Asociația AVATAR?Pentru că ne naștem egali, dar nu cu oportunități egale.Dincolo de ceea ce moștenim genetic de la părinții noștri, lumea în care existăm în fiecare zi este diferită pentru fiecare.Părinții pot știi cum să îi iubească, care sunt nevoile unui copil, unui adolescent, cum să le împlinească nevoile, cum să....Sau nu știu.Educatorii știu și pot. Sau nu.Comunitatea știe și poate. Sau nu.Noi credem că fiecare copil și tânăr are un drum, este bun la ceva și mai ales, fiecare are dreptul de a avea acces la contexte în care să se descopere și să evolueze.În mod evident, oportunitățile unui copil dintr-o familie de etnie romă din mediul rural nu sunt același ca ale unui copil din mediul urban cu o familie care îl poate susține.Între sat și oraș sunt diferențe sociale, economice, culturale vizibile cu ochiul liber.Între familii sunt diferențe. Între școli sunt diferențe. Între educatori sunt diferențe. Între distribuția ONG - urilor și capacitatea lor de a implementa proiecte sunt diferențe.Noi mergem acolo unde este o nevoie, unde este o lipsă și aducem în comunitate resurse, în primul rând umane, care pot crea contexte de învățare, dezvoltare, evoluție pentru copii și tineri.Dar pentru că "este nevoie de un sat pentru a crește un copil", la fel este nevoie și de o comunitate a oamenilor care susțin idei similare.Credem în implicare, în responsabilitate, în învățare și mai ales în împuternicire și incluziune.Hai cu noi în comunitatea celor care cred că tinerii trebuie să aibă șanse egale de a-și atinge potențialul!

Website:
www.asociatia-avatar.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular