Asociația Județeană de Babywearing Botoșani

Asociatia Județeană de Babywearing Botosani a fost înființată în iulie 2018 cu scopul de a oferi sprijin moral si logistic părinților care doresc să își poarte sănătos copiii. În cei trei ani de activitate, asociația a organizat seminarii și evenimente tematice, întâlniri și demonstrații practice precum și ședințe terapeutice de suport pentru a sprijini tinerele mame aflate în situații delicate. Totodată, am reușit să formăm un grup de inițiativă socială și civică și ne-am implicat în nenumărate campanii umanitare locale și am sprijinit la nivel local orice inițiativă care a avut ca scop bunăstarea materială și psihică a copiilor, dezvoltarea lor într-un mediu familial și social favorabil, respectarea drepturilor copiilor și accesul facil la informație și educație!Împreună putem face și mai mult bine!Vă mulțumim pentru interesul și sprijinul acordat acțiunilor asociației noastre!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular