Asociatia Beyond

Dragă changemaker, cu ajutorul tău putem și în 2022 să schimbăm lumea pas cu pas.Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Beyond și contribuie la realizarea de:*programe de psihoeducație: Relațiile, Conceptul de Sine, Emoțiile, Depresia, Anxietatea*programe de coaching: Coaching circle și sesiuni individuale de coaching*programe de autocunoaștere: Eu în relație cu mine, prietenii, sexualitatea, rolurile mele* campanii de educație ecologică si protectia mediului: trai sustenabil, cumparaturi fără plastic, colectare selectiva* activități de ecologizare a unor zone poluate cu deșeuri* activități de reimpadurire în zone defrisate sau afectate de calamități naturale* workshop-uri de reciclare creativă.

Website:
associationbeyond.eu

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular