Asociația Blue

Scopul inițial a fost susținerea Marei, fiica membrilor fondatori, diagnosticata cu Sindrom Down, dar și susținerea altor copii și adulți aflati in situații de viața dificile.Cea mai mare dorinta a noastră este înființarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități care au depășit vârsta de 10 ani. Un loc in care aceștia sa beneficieze de suport terapeutic și stimulare continua pentru a putea sa devina autonomi, un loc in care sa-și păstreze bucuria.Organizarea unei case protejate pentri tinerii care din diferite motive vor fi separați pe termen scurt sau lung de membrii familiei, un loc in care sa se simtă in siguranța.Pe viitor ne dorim chiar organizarea unei întreprinderi sociale in care sa fie motivați sa-și dezvolte abilitățile, sa se dezvolte emotional, social, profesional. Un loc in care sa fie protejați, iubiți, respectați și validati.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular