Asociatia Bogáncs Zurboló Egyesület

Asociaţia „Bogáncs – Zurboló Egyesület” este o asociaţie care coordonează şi finanţează ansamblurile clujene Bogáncs şi Zurboló. Ansamblul folcloric Bogáncs, înfiinţat în anul 1985 în cadrul Liceului Teoretic Brassai Sámuel din Cluj este în acest moment ansamblul de copii cu cea mai îndelungată continuitate printre ansamblurile maghiare de dansuri populare din Transilvania. Ansamblul de Dans Zurboló s-a înfiinţat în 1993 şi este ansamblul de adulţi format iniţial din prima generaţie a membrilor Ansamblului de Dans Popular Bogáncs. Ansamblul Bogáncs s-a lărgit în continuu: după 1990 s-au înfiinţat grupurile Kisbogáncs (copii între 12–16 ani), Apróbogáncs (copii între 8–12 ani) şi Morzsabogáncs (grupa de copii de până la 8 ani), astfel de la înfiinţarea ansamblului s-au perindat în aceste grupuri aprox. 1500 de copii, numărul membrilor actuali fiind în jur de 150.

Website:
www.zurbolo.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular