Asociatia CALVIECON

Calitatea Vietii Continua!Calviecon este o asociatie fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, neguvernamentala si este inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor conform adeverintei nr. 98245, eliberata de Ministerul Justitiei, la data de 22.04.2011.Denumirea asociatiei vine din alaturarea primelor 3 litere din cuvintele ce alcatuiesc sloganul asociatiei: CALitatea VIEtii CONtinua!Suntem o asociatie de bolnavi cronici si membrii lor de familie care dorim sa demonstram ca viata, dincolo de neajunsurile bolilor, poate fi traita cu decenta si optimism. Dorim sa fim o platforma de informare si sa crestem sansele de acces la terapii moderne pentru bolnavii din Romania.Prin actiunile pe care le intreprindem dorim sa le aratam bolnavilor cu boli cronice ca pot sa-si recapete calitatea vietii indiferent de vechimea si stadiului evolutiv al suferintei lor. Pentru noi calitatea vietii reprezinta: cresterea bunăstarii fizice, psihice şi sociale, precum şi capacitatea bolnavilor de a-şi indeplini sarcinile obişnuite, în existenţa lor cotidiană, atat din punct de vedere al sănătăţii cât şi al vieţii sociale.Acţiunile asociatiei sunt în deplina concordanţă cu legislaţia Româneasca şi Europeană.

Website:
www.calviecon.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular