ASOCIAȚIA CATS' SOCIETY (SOCIETATEA PISICILOR)

The Cats' Society reprezintă o organizație non-guvernamentală ce a fost înființată de un mic grup de iubitori de pisici, care au decis că este momentul să se ia atitudine față de lipsa de informare și îngrijire a pisicilor aflate pe străzi.

Dorim sa atragem atenția asupra situației actuale a pisicilor în societatea timișoareană și să creăm un context favorabil în care acestea să poată trăi în cele mai bune condiții posibile.

Printre obiectivele asociației se regăsesc:
- preluarea, creșterea, îngrijirea și adoptarea pisicilor abandonate
- activități educative cu scopul înțelegerii, protejării, respectării, îngrijirea și salvarea pisicilor.
- sprijinirea oricărui proiect sau program de educație a omului în vederea protecției animalelor
- stimularea și încurajarea interacțiunii între oameni și pisici
Avem încredere că prin acțiunile noastre bazate pe rațiune și realitate, întotdeauna comparând ceea ce a fost încercat și testat cu un val de idei inovatoare, vom reuși sa ducem la bun sfârșit misiunea Cats' Society.

Dacă vreți să ne cunoaștem, ne găsiți la cafeneaua La Pisici Cafe din Timișoara.
Vă așteptăm cu drag la povești!

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular