Asociația Cătunul Verde

Asociația Cătunul Verde a fost înființată în anul 2018 având la bază experiența membrilor fondatori în dezvoltarea de proiecte de mediu și umanitare pentru principala categorie de beneficiari care sunt copii și tineri instituționalizați sau proveniți din medii defavorizate.Misiunea asociației este de a oferi ajutor echitabil pentru toții copiii și tinerii, astfel aceștia să devină adulții de care societatea are nevoie. Viziunea asociației se rezumă prin echitate pentru integrare. În concordanță cu viziunea și misiunea, asociația are ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor proveniți din familii și medii defavorizate prin participarea activă a acestora la activitățile asociației, folosind metode de educație nonformală, învățarea prinexperiență și prin aventură.Activitățile propuse au la bază experiența acumultă cu categoria de beneficiari vizată din prisma diverselor activități derulate în trecut, astfel s-a putut face o sondare precisă a nevoilor, pe baza cărora am alcătuit lista de obiective, pentru atingera cărora se va aplica cunoștințele acumulate atât din activitățile efective cât și în urma cursurilor și sesiunilor de pregătire în aceste domenii.Valorile asociației sunt:Colaborarea dintre persoane și diverse entități pentru dezvoltarea unei comunități prietenoase care are grijă de cetățenii ei.Mobilizarea cetățenilor pentru rezolvarea problemelor identificate în comunitate.Echitate prin oferirea de servicii adaptate nevoilor grupului țintă.Responsabilitate ecologică în toate activitățile pe care le facem ținând cont de efectul asupra naturii.În 2022 am primit premiul ONG -ul anului în cadrul Galei Comunității Bihorene organizat de către Fundația Comunitară Oradea
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular