Asociatia Cavalerii Arhanghelului Mihail

Am început un proiect absolut admirabil și extrem de ambițios, un proiect pentru VIATĂ și pentru prezervarea SANCTITATII VIEȚII.Având în vedere faptul că tot ceea ce înseamnă cămine de copii, de copii cu dizabilități și de vârstnici vor fi date pe mâna unor ONG-uri, iar statul îi abandonează pe acești oameni greu încercați, a apărut proiectul de constructie a centrului de asistență socială, abilitare și reabilitare pentru persoane adulte și copii cu dizabilități "Adormirea Maicii Domnului".În cadrul acestui centru va exista și o salină de suprafață pentru recuperearea persoanelor cu probleme respiratorii. Pe lângă asistență socială, centrul va oferii servicii de recuperare medicală - îngrijiri paliative - kinetoterapie – fizioterapie, tratamente și remedii naturale "Farmacia Pădurii" !Oricine poate ajuta distribuind această postare, sau făcând o donație modică pentru a ajuta la construiea complexului social.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular