ASOCIATIA CENTRUL CREŞTIN PENTRU VIAŢĂ EKKLESIA PIATRA-NEAMT

Misiunea socială a Asociaţiei “Centrul Creştin pentru Viaţă Ekklesia Piatra-Neamţ” o constituie dezvoltarea comunitară prin acordarea de ajutor, servicii şi sprijin social în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de trai în mediile defavorizate.

Grup ţintă
Grupul ţintă îl constituie familiile din mediile defavorizate din Piatra-Neamţ şi zonele limitrofe. Ne axăm în mod special pe familii cu copii (mai mulţi sau mai puţini) unde sărăcia, foametea şi abandonul şcolar fac parte din tabloul vieţii. O altă direcţie socială a organizaţiei o constituie sprijinirea persoanelor dependente de
droguri în procesul de reabilitare.

Obiective specifice
1. Îmbunătăţirea condiţiilor de trai.
2. Combaterea foametei
3. Reducerea abandonului şcolar/Susţinerea educaţiei
4. Prevenirea consumului de droguri

Website:
www.ekklesia4people.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular