Asociația Centrul de resurse si formare in profesiuni sociale PRO VOCATIE

PRO VOCAŢIE este o organizaţie nonguvernamentală înfiinţată în 2001, dedicată formării şi evaluării profesionale. PRO VOCAŢIE a creat în România primul Centru de Evaluare a Competenţelor pentru ocupaţii din domeniul social.Pornim de la premisa că toţi oamenii au acces la educaţie, formare, calificare şi certificarea competenţelor, pe tot parcurusul vieţii şi fără discriminare.Misiunea noastră este să facilitam dobândirea competenţelor profesionale ale clienţilor noştri printr-un proces de formare şi evaluare profesională de calitate. Pentru noi, clienţii nu sunt simpli cursanţi, ci parteneri în actul educaţiei.Viziunea noastră este să ne menţinem pe primul loc ca furnizor de servicii de formare şi evaluare în profesiuni sociale şi să devenim în următorii ani unul dintre furnizorii majori de training pe piaţa românească de business.

Website:
WWW.PROVOCATIE.RO

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular