Asociatia "Cetatea Histria"

Asociatia noastra este compusa din specialisti in arheologie de la Universitatea din Bucuresti si Institutul de Arheologie Bucuresti. Noi sprijinim cercetarea arheologica si pregatirea tinerilor specialisti in domeniu, dezvoltand programe de cercetare la Histria, unul din siturile arheologice emblematice ale tarii noastre, cat si in Dobrogra in general.Pana acum, Asociatia a sprijinit doua campanii de cercetari geoarheologice si arheologice (Univ. Bucuresti - Univ. Aix-Marseille) la Histria, precum si o modelare 3D a basilicii crestine din Piata Mare de la Histria. Intentionam sa continuam aceste doua proiecte si sa sprijinim studenti, masteranzi si doctoranzi sa se specializeze in domenii noi ale arheologiei, precum bioarheologia, geoarheologia si arheometria.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular