Asociatia Club Alpin Zarnesti

Asociatia Club Alpin Zarnesti a fost nfiintata in 2009 cu scopul de a promova toate disciplinele montane.Ca si obiective :1) Promovarea la nivel national si international a turismului montan, a alpinismului si a tuturor sporturilor montane (escalada, ciclism montan, schi aplin, schi fond, schi-alpinism, alergare montana, etc.).2)Organizarea de excursii si expeditii interne si internationale, drumetii si ture alpine.3) Editarea de prospecte, harti, monografii, manuale, albume si de alte materiale cu tematica montana.4)Organizarea de scoli si cursuri de initiere si formare in activitati turistice si sportive montane.5) Organizarea, respectand regulamentele si standardele internationale, de concursuri sportive cu tematica montana.6)Remarcarea si intretinerea de poteci turistice.7)Constructia de refugii si cabane alpine, administrarea si intretinerea acestora in beneficiul iubitorilor muntelui.8) Deschiderea, repararea si reamenajarea traseelor de catarare.9) Educarea membrilor asociatiei inspre respectarea a faunei, florei, monumentelor naturii si parcurilor nationale, a bunurilor publice,10) Actiuni de ecologizare a zonelor montane .11)Educarea tuturor categoriillor de cetateni in vederea pastrarii nealterate a zonelor montane.12) Incurajarea si sprijinirea membrilor Clubului Alpin Zarnesti care vor sa intreprinda actiuni alpine in muntii din alte tari.13)Colaborarea cu structuri similare din tara si strãinatate in vederea promovãriialpinismului, schiului si a tuturor activitatilor montane.14)Afilierea la organisme (asociatii, federatii) nationale si internationale, guvernamentale si neguvernamentale, care au ca scop promovarea si dezvoltarea sporturilor si activitatilor montane de orice fel.15) Organizarea de conferinte, proiectii dia, foto si video pe teme montane.16)Sprijinirea dezvoltarii economice a comunitatilor din zonele montane, prin implementarea unor programe de dezvoltare durabila.17) Crearea unei baze de informaţii proprii (a unei reviste proprii având activitate de informare, a unei biblioteci, a unei pagini web, etc.)18)Alte activitati ce vizeaza atingerea scopului si a obiectivelor Clubului.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular