Asociatia Club Sportiv Aqua Swim

Aqua Swim ofera cursuri de inot copiilor si tinerilor din DGASPC Sector 1,4,5,6, Ilfov si
Fundatia Filatropica Metropolis Asociatia Magic
Help Autism
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria
Casa Buna
Asociatia Autism Voice
Asociatia Mia’s Children
Asociația Ana și Copiii
Asociatia Casuta Sperantei Asociatia Barbu David Cristian. Casa Sfantul Ioan – Buziaș nr. 23
CASA SF. ŞTEFAN
Centrul Educațional Corbeanca
Centrul Educațional Băneasa
Centru Buburuza - Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Buburuza Fundația
Hope and Homes for Children România
Fundația Regală Margareta a României.


Persoanele fara posibilitati financiare :
Scoala gimnaziala 178 .

Biserica Mavrogheni
GRATUIT pentru copiii si tineri Ucranieni care sunt refugiati in Romania Translator / Coordonator (Nastia )Анастасия Кулакова +380 99 301 1454
GRATUIT pentru copiii si tineri din Ilfov , Sector 1,4 si 6 daca primesti asistensa sociala din partea autoritatilor si ai nevoie de terapie prin inot. Conform Parteneriatului cu DGASPC SECTOR 1, 4 ,6 si Ilfov.

Website:
aquaswim.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular