Asociatia Club Sportiv Aqua Swim

Aqua Swim ofera cursuri de inot copiilor si tinerilor din DGASPC Sector 1,4,5,6, Ilfov siFundatia Filatropica Metropolis Asociatia MagicHelp AutismFundatia Inovatii Sociale Regina MariaCasa BunaAsociatia Autism VoiceAsociatia Mia’s ChildrenAsociația Ana și CopiiiAsociatia Casuta Sperantei Asociatia Barbu David Cristian. Casa Sfantul Ioan – Buziaș nr. 23CASA SF. ŞTEFANCentrul Educațional CorbeancaCentrul Educațional BăneasaCentru Buburuza - Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Buburuza FundațiaHope and Homes for Children RomâniaFundația Regală Margareta a României.Persoanele fara posibilitati financiare :Scoala gimnaziala 178 .Biserica MavrogheniGRATUIT pentru copiii si tineri Ucranieni care sunt refugiati in Romania Translator / Coordonator (Nastia )Анастасия Кулакова +380 99 301 1454GRATUIT pentru copiii si tineri din Ilfov , Sector 1,4 si 6 daca primesti asistensa sociala din partea autoritatilor si ai nevoie de terapie prin inot. Conform Parteneriatului cu DGASPC SECTOR 1, 4 ,6 si Ilfov.

Website:
aquaswim.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular