Asociatia Club Sportiv Avantul Frasin

Asociatia Club Sportiv Avantul Frasin, este o structura sportiva, persoana juridica, cu drept privat fara scop patrimonial, neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, cu beneficiu public, in fiintata in temeiul O.G. nr.26/2000 cu privire al asociatii si fundatii, a Legii educatiei fizice si a sportului nr.69/2000.
Asociatia Club Sportiv Avantul Frasin este organizata si functioneaza in baza Actului constitutiv si al Statului asociatiei.
Asociatia Club Sportiv Avantul Frasin se constituie pe perioada nelimitata si are sediul in localitatea Frasin, str. Stadionului, nr.57, incinta stadion Frasin, Suceava.
Asociatia se poate afilia, pentru realizarea scopurilor sale, la asociatii si federatii din tara cat si din strainatate, in baza hotararii Adunarii generale.
Asociatia are ca scop desfasurarea de activitati in ramurile sportive: oina si fotbal, respectic selectionarea, initierea si pregatirea de sportivi in aceste domenii, participarea la competitii sportive interne si internationale, contributia la promovarea ramurilor sportive mai sus mentionate prin activitati de promovare.
Asociatia va putea colabora cu organizatiile de acelasi tip din tara cat si din strainatate, care urmaresc indeplinirea acelorasi scopuri, cu care poate incheia acorduri, conventii si alte asemenea.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular