Asociația Club Sportiv Dejul Pedalează

Dejul Pedalează - Promovează ciclismul ca alternativă pentru deplasarea zilnică, sport de masă și ca un stil de viață activ și sănătos!
Suntem o comunitate de oameni care iubesc bicicleta! Dorim să atragem cât mai multe persoane iubitoare de mişcare înspre acest sport care are o multitudine de beneficii atât pentru persoana care practică cât şi pentru comunitatea în care locuiesc.
Fenomenul velo începe să prindă contur şi în ţara noastră, desigur nu ne putem compara cu ţări precum Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia sau Norvegia dar şi pe străzile noastre incep să apara încet cât mai mulţi biciclişti, în general tineri.
Beneficiile mersului pe bicicletă sunt unanim recunoscute şi enumeram doar cateva dintre ele: prelungeşte viaţa, protejează inima, vei arăta mai tânar, arzi calorii, tonifică întreg organismul, îl purifică de toxine şi în timp vei simţii că ai mai multă energie, toate acestea fără să poluăm mediul şi comunitatea în care locuim!

Website:
dejulpedaleaza.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular