Asociația Club Sportiv Grizzlies Brașov

Obiectivul nostru principal este să facem baseball-ul accesibil și popular în rândul oamenilor de toate vârstele din Brașov. Ne imaginăm o comunitate în care copiii, adolescenții, adulții și chiar persoanele în vârstă au oportunitatea de a învăța, de a juca și de a se îndrăgosti de baseball.Prin viziunea noastră, ne propunem să creăm o cultură de baseball înfloritoare în Brașov, unde sportul devine o parte integrantă a identității comunității. Ne imaginăm un viitor în care orașul Brașov este cunoscut nu doar pentru peisajele sale frumoase și reperele istorice, ci și ca un hub pentru pasionații de baseball și ca o pepinieră pentru viitoarele vedete de baseball. Împreună vom construi o moștenire care să inspire generațiile viitoare și să îmbogățească viața tuturor celor atrași de acest sport extraordinar.

Website:
grizzliesbrasov.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular