Asociația Club Sportiv “ Lumina Lunii”

Asociația Club Sportiv “ Lumina Lunii” este un club sportiv înființat de doi studenți care urmăresc să aducă sportivilor clubului, dar și publicului larg, beneficiile dansului in viața de zi cu zi.
Ne dorim ca toți sportivii noștri să dețină un bagaj de cunoștințe bine structurat din toate punctele de vedere, nu doar cel al dansului . Promovăm lucrul in echipă, mișcarea, o alimentație sănătoasă, dar și implicarea in activități de voluntariat .

Câteva dintre abilitățile pe care le capătă sportivii noștri sunt :
▫️ cum să se respecte unul pe altul și cum să respecte mediul din care fac parte
▫️ cum să lucreze în echipă
▫️ cum să li se dezvolte armonios corpul
▫️ cum să asculte și să fie atenți la detalii
▫️ cum să facă față în situații limită

Fiind la început de drum, ne dorim să le aducem sportivilor care ne trec pragul, cât mai multe oportunități de dezvoltare ( workshop-uri, tabere, cantonamente, schimb de experiențe, concursuri) .

Website:
bxkqhsrkz2.wixsite.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular