Asociatia Copii fara copilarie din judetul Valcea

BUNĂTATEA NU ARE MARGINI!FIȚI OAMENI, O VIAȚĂ AVEM! ❤❤❤Redirecționează 3,5 % ca şi angajat şi 20 % din impozitul pe profit datorat statului către Asociația "Copii fără copilărie din județul Vâlcea"!Nu veți avea costuri suplimentare pentru firma dumneavoastră, doar satisfacția că un copil din cei peste 1000 săraci şi bolnavi, sustinuți de către Asociaţia Copii fără copilărie din județul Vâlcea, va beneficia de susținerea pe care o merită şi pe care nu o au!Ascultā si trezește copilul din tine!💏💏💏Donează în contul:Asociatia Copii fara copilarie din judeţ Valcea , CIF: 43414480Contul asociației este deschis la Banca Transilvania. IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru Asociaţia Copii fără copilărie din județul Vâlcea este RO68BTRLRONCRT0574892601Contact: +40 771 546 791Vă mulţumim pentru tot ce ati facut pentru copiii săraci şi bolnavi! 🤗🤗🤗

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular