ASOCIATIA DIVIZIA ARTELOR PRIN TEHNOLOGII EMERGENTE - DATE

Asociația DATE este o platformă culturală și educațională, independentă, ce acționează cu precădere în spațiul new media art.

Punând accentul pe competențele digitale în mediul artistic, scopul nostru este de a susține și promova arta contemporană din România și manifestările artistice prin noile medii de creație digitale, oferind acces publicului larg.

Asociația DATE este un produs al One Night Gallery, înființată din necesitatea de a consolida capacitatea echipei de implementare în finanțarea, dezvoltarea și promovarea de proiecte culturale și produse artistice ce îmbină arta cu tehnologiile emergente, educația și noi abordări curatoriale.

Expozițiile noastre explorează spații neconvenționale prin care regenerează țesutul urban - revitalizăm clădiri de patrimoniu pe care le readucem în atenția publicului și creăm experiențe în spațiul public.

Website:
onenightgallery.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular