ASOCIAȚIA DE MEDICINĂ PENTRU SĂNĂTATE PUBLICĂ

Programele iniţiate de Asociaţia de Medicină pentru Sănătate Publică, incepand cu anul 2013, presupun o serie de acţiuni ce reprezintă pași spre îndeplinirea misiunii asociaţiei, şi anume, contribuţia adusă îmbunătăţirii nivelului de sănătate si bunăstare al populaţiei din România. Principalele domenii de interes ale Asociației de Medicină pentru Sănătate Publică: sănătate, cultura, educație, dezvoltare comunitara, asistenta sociala, incluziune sociala, voluntariat si din 2017 de cand am infiintat magazinul de caritate, suntem implicati in procesul de reutilizare si reciclare a obiectelor de care oamenii nu mai au nevoie.Una din cele mai cunoscute activitati social-filantropice dezvoltate de organizatia noastra este Programul de Suport al Pacientilor “Voluntar in Spital”, o poveste frumoasa despre sanatate, voluntariat, credinta, moralitate si incredere in mai bine si in viitor. Este o poveste pe care am scris-o zilnic, din anul 2013 pana in anul 2020, februarie , cand a trebuit sa reorganizam activitatea si sa transformam sprijinul acordat copiilor din spitale; Astfel am demarat proiectul “Aducem culoare in unitatile medicale”, prin care donam gratuit kit-uri (sterile) de activitati, copiilor aflati in tratament in diverse institutii medicale. Fiecare kit contine o carte de colorat, masca, igienizant maini si creioane colorate;La fel de cunoscut a devenit si programul nostru de strangere de fonduri, LA TAICA LAZAR MAGAZIN DE CARITATE,program prin care, cu ajutorul donatiilor primite de la oameni am reusit sa ajungem in comunitati din Calarasi, Dambovita, Iasi , Giurgiu;Crezul Nostru:Credem cu tărie că VOLUNTARII si sustinatorii noştri aduc îmbunătăţiri reale în:vieţile copiilor, familiilor şi personalului din Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S.Curie;vieţile copiilor, familiilor şi personalului din Centrul de Recuperare „N.Robanescu” din Bucureşti;vietile oamenilor care traiesc pe strazi, in special in zona Pietii Unirii din Bucuresti, unde avem punct de lucru;vietile persoanelor singure;localitatile/orasele/comunitatile unde merg, lucreaza, activeaza, fiind sensibili la suferința altora și dornici de a aduce lumină și speranță, bucurie și mângâiere în sufletele celor întristați, devenind astfel exemple actuale si vii de implicare sociala.

Website:
www.voluntarinspital.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular