Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati - APCA Galati

APCA Galati este primul si cel mai mare ONG din judet axat strict pe problematica autismului la copii, cu peste 6 ani de activitate neintrerupta in acest domeniu, cu proiecte de mare impact atat la nivel local, cat si national si cu mii de beneficiari directi si indirecti: atat copii cu autism care au beneficiat sau beneficiaza de terapii specifice de recuperare si integrare, cat si familiile lor (prin consiliere specializata, sprijin financiar prin campaniile 2% derulate etc); colegi ai copiilor cu autism, cadre didactice, alti membri ai comunitatii, prin campaniile de constientizare derulate de-a lungul timpului. APCA Galati isi desfasoara activitatea la sediul ``Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism``, unde copiii cu tulburari din spectrul autist, alaturi de familiile lor, primesc ajutor de specialitate: terapii de recuperare - ABA, logopedie, terapie de integrare senzoriala, arterapie, kinetoterapie, evaluare si diagnosticare cu cele mai performante instrumente - Testul ADOS, Golden Standard la nivel international, si Testul PEP-3, consiliere pentru parinti, supervizarea planurilor de interventie de catre un specialist acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst). Cei sase terapeuti care fac parte din echipa APCA Galati beneficiaza de formare si instruire continua, avand la dispozitie o gama variata de materiale educationale si tehnologie de utlima ora, toate special concepute si adaptate pentru lucrul cu copii cu autism.

Website:
www.autism-apca.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular