ASOCIATIA DE TINERET "BOROKA"

Mai mult de un deceniu de experiență căpătată în sala de dans, pe scenă și le festivaluri re-însuflețește Asociația de Tineret “Boróka”. Ansamblul de dansuri folclorice "Boróka", care a funcționat între 1991 și 2006, a oferit informații valoroase a peste o sută de tineri maghiari din Târgu-Mureș.
În opinia foștilor fondatori, membri și instructori ei trebuie să-și transmită cunoștințele până acum adunate generației viitoare. Astfel Asociația de Tineret “Boróka” a fost înființată în anul 2013, care are ca scop îngrijrea, și transmiterea tradițiilor prin dans, cântec popular, muzică instrumentală și arta meșteșugărească copiilor din gerenrația de azi.
Azi educația funcționează în trei grupe de vârstă (5-13 ani), și oferă formare în mai multe domenii: dans și cântec popular, ritmică, concentrare și jocuri de team building, povești populare. Intructori: Varró Huba, Bugnár Zsolt, Csatlós Csaba, Magyari Izabella, Dániel Kinga, Sándor Ildikó Zsuzsanna.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular