ASOCIATIA DE TINERET "BOROKA"

Asociația de Tineret Boróka este o organizație înființată în 2014, la Târgu Mureș. Activitățile principale ale asociației se desfășoară în cadrul programului Ansamblului Folcloric Boróka din Târgu Mureș, care se ocupă de predarea dansurilor și cântecelor populare maghiare din Transilvania, lucrând cu mai multe grupuri de vârstă. Exercițiile de dezvoltarea abilităților ritmice, de concentrare și de team-building, atelierele artizanale și familiarizarea cu basmele din regiune fac parte din educația tinerilor. Pe lângă predarea sistematică a dansurilor și cântecelor folclorice încă de la începuturi, următorul scop al asociației ar fi introducerea permanentă a activităților artizanale și a educației de instrumente muzicale tradiționale. Dacă aceste se îndeplinesc, Asociația de Tineret Boróka și Ansamblul Folcloric Boróka vor deveni un centru cultural de folclor din zona Mureș.A Boróka Ifjúsági Egyesület 2014 óta működő marosvásárhelyi szervezet. Az egyesület fő tevékenysége a szintén marosvásárhelyi Boróka Néptáncegyüttes köré szerveződik, amely főleg az erdélyi magyar néptáncok és népdalok oktatásával foglalkozik, több generáció számára. Az oktatás részét képezik a ritmikai és koncentrációt fejlesztő gyakorlatok, a csapatépítő játékok, a népmesékkel való ismerkedés és kézműves foglalkozások. Az egyesület alapítása óta működő néptánc és népdal oktatás mellett az állandó kézműves foglalkozások és hangszer oktatás bevezetése a következő cél. Ha ezt megvalósul, akkor a Boróka Ifjúsági Egyesület és a Boróka Néptáncegyüttes egy kulturális centrummá válhat.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular