Asociatia de vanatoare si pescuit RHC este o organizatie non profit, de drept privat , ce gestioneaza pe baza de contract o suprafata de 24000 hectare

Asociatia de vanatoare si pescuit RHC este o organizatie non profit, de drept privat , ce gestioneaza pe baza de contract o suprafata de 24000 hectare in imediata apropiere a oraselor Ramnicu Valcea, resedinta judetului Valcea precum si Baile Olanesti , statiune balneoclimaterica de renume , perla statiunilor din judetul Valcea.
Suprafata de fond cinegetic gestionata de noi este una dintre cele mai productive in ceea ce priveste vanatul mare, avand rezultate notabile din punct de vedere al trofeelor recoltate, amintim aici medalia de platina pentru trofeu de capra neagra sau medalia de aur pentru trofeu de caprior. Efectivele de vanat au beneficiat de conditii avantajoase , in timpul regimului comunist acest domeniu de vanatoare fiind preferat de Nicolae Ceausescu dovada fiind chiar vila de protocol a acestuia situata in apropierea orasului Baile Olanesti.
Fondul se invecineaza cu parcul national Buila Vanturarita , o zona spectaculoasa care impresioneaza atat prin frumusetea peisajelor precum si prin biodiversitatea faunei si a florei in mare parte endemica. O zona deosebita in care intalnim mistret , caprior, cerb , capra neagra, urs, lup si multe alte specii interesante atat din punct de vedere cinegetic precum si din punct de vedere turistic.

Suntem un colectiv tanar , care a inteles ca in goana asta tehnologica impusa de timpurile prin care trecem o evadare in natura oricat de mica ar fi ea, e necesara . De aceea ne-am gandit pe aceasta cale sa oferim o solutie recreativa atat pentru cei pasionati de vanatoare cat si pentru cei care doresc o vizita la o “gradina zoologica” reala cu specii autohtone care pot fi studiate si admirate in conditii de libertate deplina.

Website:
rhc.g-soft.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular