ASOCIATIA DMD CARE

Asociația DMD Care este o organizatie de sprijin social pentru copiii diagnosticati cu Distrofie Musculara Duchenne dar și pentru familiile acestora, cu sediul în România, fondată în 2019.Asociatia DMD CARE este membra EURORDIS - Rare Diseases Europe, a Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania din 2019 si a World Duchenne Organization din 2021.Scopul nostru principal este de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor care suferă de distrofie musculară Duchenne dar și alte tulburări neuromusculare, prin crearea unui cadru care să-i ajute în materie de sănătate și educație.Facem acest lucru oferind acces echitabil la diagnosticarea precoce, tratamente de calitate și servicii de reabilitare, dar și diverse evenimente sociale și activități de integrare comunitară, cercetare, educație, lobby și advocacy, implicând familii, specialiști medicali, profesori și alți profesioniști din domeniul sănătății și educației sisteme care pot aduce o contribuție semnificativă la realizarea cu succes a acestor obiective.Ne propunem să construim o rețea de cooperare eficientă între familiile copiilor diagnosticați cu distrofie musculară Duchenne, profesori, medici, profesioniști din domeniul sănătății, autorități și alte părți interesate implicate, concentrându-ne pe activități care vor ajuta la dezvoltarea diagnosticelor, tratamentelor, serviciilor de reabilitare, precum și cercetare în domeniu.

Website:
dmdcare.org

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular