Asociatia Down Plus Bucuresti

Asociatia Down Plus Bucuresti este o asociatie nonguvernamentala, nonprofit, care are ca scop crearea unor conditii favorabile incluziunii in societate a persoanelor cu Sindrom Down, cat si imbunatatirea stilului lor de viata prin desfasurarea unor activitati cat mai diversificate. Asociatia Down Plus Bucuresti s-a infiintat in luna aprilie a anului 2014 si pana in prezent a adunat 36 de beneficiari inscrisi, dintre care 32 sunt cu Sindrom Down, iar 4 sunt cu Autism. Usor usor am inceput sa desfasuram activitati in aproape fiecare zi a saptamanii pentru a le face beneficiarilor un program cat mai diversificat si pentru a-i mentine ocupati. Am inclus in programul nostru sportul (gimnastica, dansul, inotul, baschetul, fotbalul, skiul), terapia ocupationala (logopedie, egoterapie, ludoterapie, confectionarea de diferite obiecte, pictarea lor, modelarea, decorarea) si activitatile culturale (iesiri periodice la teatru, la circ, la diferite spectacole). De asemenea, in paralel cu acestea, organizam si concursuri, festivaluri si evenimente culturale si sportive, pentru a le permite beneficiarilor sa puna in valoare ceea ce au invatat si sa simta ca aduc o contributie societatii.

Website:
sindromdownplus.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular